POKLON DUĆAN

GODINA

2019

struktura rada

Creative Development
UX/UI Design & Analysis
Visual Design
Creative Direction
Magento Development

PLATForma

Magento

oblast

Satovi i nakit

Najveći izbor brendiranih satova i nakita

Poklon Dućan je jedna od vodećih specijalizovanih prodavnica brendiranih satova i nakita u Srbiji. Kao deo Crystal Time kompanije koja je ekskluzivni uvoznik i distributer satova, nakita, kaiševa i baterija, pored finih poklona, autentičnih satova i nakita, Poklon Dućan nudi i kompletnu uslugu servisiranja proizvoda koje nude.

Kako bi ostali relevantni na savremenom tržištu koje se sve više okreće ka onlajn kupovini, bio im je potreban sajt koji će pružati funkcionalnost neophodnu za uspešno ecommerce poslovanje, odlično korisničko iskustvo kupcima, kao i napredne opcije onlajn plaćanja.

POKLON DUĆAN WEBSITE

WEB DIZAJN

Prezentacija luksuznih proizvoda

Za Poklon Dućan kreirali smo dizajn po ugledu na svetske prodavnice luksuznih artikala, sa svedenom paletom boja i akcentom na proizvodima. Dominiraju besprekorne fotografije koje na najbolji način prikazuju vrednost i kvalitet poizvoda.

MAGENTO

Ecommerce development

Moderan web shop na Magento platformi na najbolji način prikazuje asortiman luksuznih proizvoda, i omogućava kupcima da lako pronađu proizvod koji žele na osnovu različitih kriterijuma, kao što su cena i brend, ali i oblik i boja brojčanika sata, material kaiša ili mehanizam. Novi sajt takođe nudi mogućnost besplatnog graviranja na odabranim modelima satova i nakita.

Magento integracije

Praćenje lagera u realnom vremenu je od velikog značaja za Poklon Dućan, kako bi kupci u svakom trenutku znali koji su proizvodi dostupni, ne samo online, nego i u prodavnicama. Zato smo njihovu Magento prodavnicu integrisali sa Balance ERP sistemom koja olakšava mnoge operacije u okviru organizacije i podiže uslugu na viši nivo.

fullpage-poklonducan

POZOVITE NAS
Izuzetni smo u rešavanju najvećih problema našeg klijenta.
ˆ