Izrada sajtova i web dizajn usluge

Digitalna rešenja koja kreiraju brendove i razvijaju biznise

Da biste iskoristili pun poslovni potencijal digitalnog sveta treba Vam sajt koji izgleda profesionalno i uliva poverenje vašim klijentima. Naše usluge obuhvataju kompletan proces dizajniranja, izrade i optimizacije sajtova. Sve što vam je potrebno za uspešnu internet prodavnicu i web prezentaciju koja ne zaostaje za svetskim brendovima na jednom mestu.

cmd-1

webdizajn

Od ideje do internet prezentacije

Sjajan web dizajn mora biti atraktivan i vizuelno besprekoran, ali takođe i funkcionalan. Mi spajamo umetnost sa najnovijim trendovima UX/UI dizajna i stvaramo upečatljive sajtove koji izgledaju sjajno na svim uređajima. Kreiramo iskustva u digitalnom svetu koja privlače ciljanu publiku i ostvaruju željene rezultate, bilo da je to prodaja, kontakti ili jačanje brenda.

SMDesign Studio ima dve decenije iskustva u pomaganju klijentima da se predstave na internetu na najbolji način, sa fantastičnim web dizajnom koji ne može proći neopaženo. Tokom godina napravili smo stotine sajtova optimizovanih za mobilne uređaje, za klijente iz različitih oblasti: trgovina, moda i lepota, medicina, farmacija, automobilska industrija, nekretnine i mnoge druge.

magento_dev

magento
dizajn &
development

Moćne Magento prodavnice

Izrada Magento internet prodavnica je ono u čemu smo najbolji. Naša digitalna agencija se bavi kreiranjem ecommerce sajtova na Magento platformi od njenog početka. Od koncepta do konačnih rezultata, korak po korak, tu smo da klijentima pomognemo da pokrenu i razviju internet trgovinu.

Naš tim programera godinama uspešno gradi unikatne Magento ecommerce sajtove za klijente iz najrazličitijih oblasti. Pomažemo kompanijama da se što lakše presele na digitalno tržište, uz unikatan dizajn i moćna rešenja za internet trgovinu.

Mi smo Vaš pouzdan Magento partner, bilo da vam je potreban dizajn, tehnička rešenja, specifična struktura, migracija ili integracija sa poslovnim softverima i drugim platformama za online trgovinu. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu sa B2C i B2B kompanijama, znamo kako da kreiramo ecommerce strategije u skladu sa specifičnim poslovnim ciljevima svakog preduzeća.

customization_magento

digitalni
marketing i SEO

Digitalne strategije koje daju rezultate

Da bi sajt postigao prave rezultate neophodna je dobra optimizacija sajta i dobro osmišljena marketing plan. Pozicioniranje na prvoj stranici pretraživača i rangiranje za prave ključne reči omogućiće da Vas lako pronađu baš oni ljudi kojima su Vaši proizvodi ili usluge potrebni. Naš strateški pristup će Vam pomoći da doprete do više potencijalnih kupaca, povećate prodaju i ojačate svoj brend.

SMDesign Studio je digitalna agencija u kojoj dizajneri, developeri i marketing eksperti rade zajedno kao dobro uigran tim. Od SEO optimizacije i kreiranja sadržaja do PPC oglašavanja i društvenih mreža, pomažemo kompanijama da pronađu i iskoriste prilike za rast na internetu. Kroz digitalni marketing krojen po meri klijenata, povezujemo ih sa pravim ljudima, u pravo vreme.

 
POZOVITE NAS
Izuzetni smo u rešavanju najvećih problema našeg klijenta.
ˆ