Magento Web Shop

E-commerce rešenja za savremenu internet trgovinu

Zamislite prodavnicu koja radi 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji i nalazi se baš tamo gde su i vaši kupci. Upravo tako funkcioniše online trgovina: kupci i poslovni partneri mogu u bilo koje doba dana ili noći i gde god da se nalaze da saznaju sve šta žele o vama i vašim proizvodima i da obave kupovinu.

SMDesign Studio nudi kompletna ecommerce rešenja: od izrade potpuno funkcionalnih online prodavnica do dodavanja naprednih funkcija na zahtev.

magento
design &
development

Magento – neverovatne mogućnosti internet trgovine

Zahvaljujući svojim moćnim i fleksibilnim funkcijama, sjajnim mogućnostima za prilagođavanje i optimizaciju za pretraživače, Magento je savršen izbor za najrazličitije tipove internet trgovine. Jedino što je potrebno da ovu platformu potpuno prilagodite svom načinu poslovanja je agencija koja razume vaša očekivanja i zna kako da odgovori na njih.

SMDesign Studio ima veliko iskustvo u izradi online prodavnica. Bavimo se Magentom više od 10 godina i odlično znamo sve njegove mogućnosti. Bogato iskustvo nam omogućava da za svaki specifičan zahtev pronađemo savršeno rešenje.

Integracija sa poslovnim softverima

Jedna od velikih prednosti Magento platforme je to što dozvoljava integraciju sa različitim poslovnim softverima i ecommerce alatima. Bilo da vam je potrebno povezivanje sa sistemom za upravljanje zalihama, CRM sistemom ili automatizacija i integracija sa kurirskim službama, naš tim je tu da ceo proces učini što jednostavnijim i pobrine se da dobijete željene rezultate.

B2B ecommerce za veleprodaju

Kao i svi ostali oblici trgovine, trgovina na veliko se takođe uveliko seli na internet. Nove generacije B2B kupaca traže udobnost koju pruža onlajn trgovina. Magento platforma podržava rešenja za sve potrebe veleprodavaca, od prijema do isporuke robe.

Naš tim će vam pomoći da Magento oblikujete u skladu sa potrebama veleprodaje, uz funkcionalnosti kao što su rad sa više cenovnika, napredne kalkulacije popusta, upravljanje prodajom sa više brendova, kanala prodaje, ključnih kupaca i klijenata, kao i automatizaciju pravila poslovanja i poslovnih procesa.

Banca Intesa plaćanje za Magento2 – Brzo i sigurno online plaćanje platnim karticama

Internet trgovina u Srbiji raste vrtoglavom brzinom, i svakodnevno se susrećemo sa različitim zahtevima u vezi online poslovanja, a dosta njih se odnosi na plaćanje u internet prodavnicama.  Baš iz tog razloga kreirali smo modul za Magento 2, u saradnji sa Banca Intesom, koji omogućava domaćim vlasnicima elektronskih prodavnica da ponude kupcima jednostavno plaćanje platnim karticama.

Ova ecommerce usluga omogućava internet trgovcima da svoje proizvode i usluge koje prodaju putem online prodavnice izgrađene na Magento platformi naplate putem platnih kartica, u sigurnom okruženju i realnom vremenu. Modul je razvijen po propisanim sigurnosnim standardima i samo plaćanje se obrađuje na serveru banke i sigurnim stranicama tako da nema opasnosti ni za trgovca ni za kupca.

Ecommerce tehnologija za kupovinu u pokretu

Internet trgovina će se ubrzano seli na mobilne uređaje. Većina online kupovina u svetu obavlja se upravo preko pametnih telefona, tako da je apsolutno neophodno da vaš web shop bude napravljen tako da izgleda dobro i radi besprekorno na mobilnim uređajima.

Sve online prodavnice koje napravimo su izrađene prema standardima responsive dizajna, što znači da su potpno prilagodljive ekranima svih rezolucija i pružaju punu podršku za mobilne uređaje. Posebno se fokusiramo na to da je podjenako jednostavno obaviti kupovinu preko mobilnog telefona, tableta, kao preko kompjutera. To vam omogućava da vaši proizvodi budu dostupni kupcima gde god da se nalaze.

 
POZOVITE NAS
Izuzetni smo u rešavanju najvećih problema našeg klijenta.
ˆ