SMDesign Studio

Mi smo

KERATIVNI, RADOZNALI I ZALJUBLJENI U SVOJ POSAO

Mi smo tim dizajnera, urednika, stratega, inženjera, lubitelja prirode i fanatika za električne skutere.

Mi smo digitalna agencija koja nudi sve od dizajna do razvoja aplikacija. Imamo preko dve decenije iskustva u digitalnoj industriji, i kreiranju kreativnih, efektivnih i uzbudljivih iskustava  koji povezuju brendove sa potrošačima.

VERUJEMO DA

  • 01 procesi vode do rešenja
  • 02 kreativnost je suština
  • 03 treba voleti ono što radiš
  • 04 život je lep
  • 05 treba širiti vidike
  • 06 tražiti znanje
  • 07 magija je u srcu
  • 08 ti si original

U ČEMU SMO NAJBOLJI?

Dizajniramo i kreiramo digitalne proizvode u skladu sa svetskim standardima. Dobar dizajn i dobar odnos sa klijentima dolaze iz dobre saradnje. Radujemo se vizuelnom dijalogu, da saznamo više o vama i da zajedno stvorimo nešto lepo.

webdesign

development

magento &
wordpress

marketing
& SEO

UPOZNAJTE SAŠU I DARIJU

SAŠA

OSNIVAČ & CEO

the scooter tzar

Multi-disciplinarni lider sa vizijom i preko 3 decenije iskustva.

Saša se bavi razvojem poslovanja, upravljanjem projektima, i marketingom u SMDesign-u. Sa obrazovanjem iz likovne umetnosti i iskustvom u radu u medijima i marketingu, poseduje idealnu kombinaciju kreativnosti i profesionalizma da uspešno predvodi web agenciju, vođenu najvišim standardima kvalitetima, preko 20 godina. Gospodin Stanković trenutno predvodi internacionalni tim dizajnera, developera i eksperata za digitalni marketing koji sinhronizovano rade na lokacijama u nekoliko zemalja. Takođe je član više saveta za idejno liderstvo odgovornih za oblikovanje strategija, menadžment i pomoć u ostvarivanju rezultata kompanijama koje rade u ecommerce i B2B tržištima. Kada nije na poslu Sašu možete naći u avanturi na ultra brzom električnom skuteru.

Daria

DARIJA

KREATIVNI DIREKTOR

the plant lover

Posvećeni kreativac sa više od 15 godina iskustva u dizajnu

Darije je svoju karijeru započela u tradicionalnom oglašavanju, gde je usavršila svoje veštine u kreranju identiteta brendova, tipografiji, štampanim materijalima i TV reklamama. Pridružila se SMDesign Studiju kao Kreativni Direktor pre 11 godina. Ona je nadahnuti lider koji vodi tim dizajnera, pisaca, tehnologa i interaktivnih developera u kreiranju inovativnih i upečatljivih sadržaja koji produbljuju veze između potrošača i brendova. Radila je sa nekim od svetski poznatih brendova kao što su Pepsi, IKEA, KFC, Nivea, Legendary Digital Networks, Lufthansa, Autometer i Vojska SAD.

Kada nije zauzeta dizajniranjem i predvođenjem kreativnog tima, Dariju možete naći u njenoj kuhinji dok meša biljne napitke ili na plaži dok radi jogu.

POZOVITE NAS
Izuzetni smo u rešavanju najvećih problema našeg klijenta.
ˆ