Izrada web sajtova u korak sa svetskim trendovima

Bilo da vam je potrebna jednostavna internet prezentacija ili velika online prodavnica, važno je da bude atraktivna i prepoznatljiva. Zahvaljujući iskustvu od skoro dve decenije u izradi web sajtova, znamo tačno šta je potrebno da biste se izdvojili od  konkurencije i privukli klijente.

Da li ste  znali da ljudi koji gledaju vašu web stranicu formiraju mišljenje već u par sekundi? Ako ono šta vide izgleda neprofesionalno i zastarelo, to je upravo utisak kakav će klijenti steći o vama. Naša kreativna web agencija će vam pomoći da izgradite sajt koji će vas uvek predstavljati u najboljem svetlu.

Dizajn po najnovijim standardima

Da bi ispratio razvoj novih tehnologija i veliki izbor uređaja sa kojih se pristupa internetu sajt mora da se prilagođava svim rezolucijama i izgleda podjedanko dobro na svim ekranima: desktop računarima, tabletima i mobilnim telefonima. Dizajneri iz našeg tima uvek kreiraju web stranice po principima prilagodljivosti (responsive web dizajn) što znači da će svi korisnici biti u mogućnosti da pregledaju vaše stranice bez obzira na to koji uređaj koriste.

Od ideje do interneta

Web dizajn je važan korak u izradi uspešne web stranice. Sve počinje sa dobrom pripremom: kroz razgovor sa vama upoznajemo vaš brend i ideje i dogovaramo se o ciljevima i pravcu u kojem će se kretati dizajn sajta. Tim kreativnih dizajnera pretvara vaše zamisli u digitalni sadržaj koji na najbolji način prenosi posetiocima vašu poruku. Možete nam dostaviti materijal (slike, trekstove…) koji ćemo mi po potrebi obraditi i predstaviti vam grafičko rešenje, ili nam možete prepustiti kreiranje vizuelnog identiteta stranice u potpunosti. U svakom slučaju, dobićete sajt koji je prilagođen vašim potrebama i pruža posetiocima interaktivno korisničko iskustvo.

Preko 16 godina među najboljima

Velika baza zadovoljnih klijenata, domaćih i svetskih, je najbolja garancija kvaliteta. Među našim uspešno završenim projektima nalaze se korporativni web sajtovi za mala i velika preduzeća, organizacije, lične internet prezentacije, internet portali i sajtovi za online trgovinu. Uspeh naših klijenata je i naš uspeh, zato se uvek trudimo da pružimo samo najbolje.