Web Dizajn

Izrada efektnih i jedinstvenih web sajtova

Svaka marketinška aktivnost, svi proizvodi ili usluge, sve što želite ponuditi online tržištu predstavljeno je na vašem internet sajtu. Izvanredan web dizajn je ono što će vas izdvojiti od ostalih i učiniti prepoznatljivim.

SMDesign Studio je digitalna agencija koja nudi kreativna rešenja za pokretanje i razvoj online poslovanja. Zahvaljujući iskustvu od skoro dve decenije u izradi web sajtova, znamo tačno šta je potrebno da biste se izdvojili od konkurencije i privukli klijente.

customdesign

Od vizije do profesionalnog web sajta

Dizajn je važan korak u izradi uspešne web prezentacije. Sve počinje sa dobrom pripremom: kroz razgovor sa vama upoznajemo vaš brend i ideje i dogovaramo se o ciljevima i pravcu u kojem će se kretati dizajn sajta. Tim kreativnih dizajnera pretvara vaše zamisli u digitalni sadržaj koji je prepoznatljiv i na najbolji način prenosi posetiocima potrebne informacije.

Savršen spoj web dizajna i tehnologije

Izrada sajta je kompleksan proces koji uključuje mnogo veština i koraka, koji zavise od individualnih ciljeva klijenata. Ipak, svaki sajt napravljen u SMDesign Studiju, ispunjava ovih 5 glavnih zahteva:

  • Intuitivna navigacija – Sajt ne sme da zbunjuje posetioce. Uvek se trudimo da kreiramo jasnu navigaciju i naglasimo odgovarajuće elemente kako bi korisnicima olakšali pronalaženje informacija i snalaženje na sajtu.
  • Brzina – Sajt koji se sporo učitava će odbiti kupce, i ne samo to. Kako je brzina sajta jedan od potvrđenih faktora koji utiču na rangiranje u Google pretragama, sajtovi koji su spori će ostati van domašaja potencijalnih kupaca i klijenata. Zato svaki sajt optimizujemo i testiramo kako bi ga učinili što bržim.
  • Kompatibilnost – Jedan od ciljeva izrade svake web stranice je da ona odlično izgleda i radi na različitim pretraživačima i operativnim sistemima kako za desktop tako i za mobilne uređaje.
  • Optimizacija za pretraživače – Za nas, SEO je integralni deo procesa izrade sajtova. Optimizacijom stranice olakšavamo pretraživačima da shvate suštinu sadržaja na sajtu. Tako postavljamo čvrst temelj za buduće marketing kampanje.
  • Interaktivnost – Uvek se trudimo da dizajn sadrži elemente koji će podsticati posetioce da budu aktivni na sajtu, povećavajući stopu konverzije i prepoznatljivost brenda.

Dostupni i pregledni na svim uređajima

Da bi ispratio razvoj novih tehnologija i veliki izbor uređaja sa kojih se pristupa internetu, sajt mora da se prilagođava svim rezolucijama i izgleda podjedanko dobro na svim ekranima: desktop računarima, tabletima i mobilnim telefonima. Mi kreiramo web stranice po principima prilagodljivosti (responsive web dizajn) što znači da će vaš sajt izgledati besprekorno i pružati odlično iskustvo posetiocima, bez obzira koji uređaj koriste.

Više od 20 godina iskustva u izradi web stranica

Velika baza zadovoljnih klijenata, domaćih i svetskih, je najbolja garancija kvaliteta. Među našim uspešno završenim projektima nalaze se korporativni web sajtovi za mala i velika preduzeća, organizacije, lične internet prezentacije, internet portali i sajtovi za online trgovinu. Naša specijalnost je prekrajanje vodećih CMS platfomi, Magento i WordPress, prema zahtevima naših klijenata. Bilo da vam je potreban potpuno novi sajt, ili želite da redizajnirate postojeći, učinićemo sve da vašu viziju pretvorimo u stvarnost i napravimo web sajt koji radi savršeno, izgleda sjajno i pruža nezaboravno iskustvo posetiocioma.

 
POZOVITE NAS
Izuzetni smo u rešavanju najvećih problema našeg klijenta.
ˆ