INTEGRACIJA SISTEMA ZA ONLINE PLAĆANJE KARTICAMA

Integracija sistema za plaćanje karticama u Magento prodavnicama

Internet trgovina već duži niz godina beleži rast uz Srbiji, ali su okolnosti u poslednje dve godine podstakle i preduzeća da se ozbiljnije pozabave svojim onlajn poslovanjem. To je dovelo do unapređenja usluge, kvalitetnijeg servisa, i novih opcija kao što su plaćanje karticama u internet prodavnicama.

Plaćanje karticama na internetu

Elektronsko plaćanje preko interneta je standard u razvijenim zemljama, ali kod nas je još uvek u začetku, delom zbog nepoverenja kupaca, delom zbog otpora trgovaca koji su često u zabludi da je ceo proces previse komplikovan i skup.

Istina je da nije ni jedno ni drugo – uz našu pomoć omogućavanje plaćanja karticom u vašoj prodavnici je jasno i jednostavno, a i vrlo brzo se isplati jer kupci sve više koriste i zahtevaju ovu opciju pri kupovini na internetu. Banka implementira 3D Secure tehnologiju koja podrazumeva dodatne metode autentifikacije kupca, korisnika platne kartice. Time se trgovac štiti i obezbeđuje od eventualne zloupotrebe platne kartice na internet prodajnom mestu.

Integracija sistema za online plaćanje karticama

Kako bi kupci u vašoj prodavnici mogli da plaćaju karticom, morate imati integrisan sistem za plaćanje karticama. Integracija ovog sistema je složen proces, jer sve mora biti urađeno vrlo precizno, od vizuelnog dela, do svih tekstualnih poruka i obaveštenja, ali i samih tekstova o uslovima. Kako bismo olakšali vlasnicima onlajn prodavnica u Srbiji da svoje proizvode naplate kreditnim karticama, u saradnji sa Banca Intesom razvili smo modul za Magento koji ceo proces čini lakšim.

magento-kup

Kako radi Banca Intesa modul za Magento?

Magento je jedna od najmoćnijih i ecommerce platformi. Magento je je savršen izbor za najrazličitije tipove internet trgovine zbog svoje fleksibilnosti i mogućnosti integracije sa različitim poslovnim softverima i ecommerce alatima, uključujući i integraciju sa različitim sistemima za plaćanje.

Pre nego što ceo proces integracije plaćanja karticama počne dobićete urednu check listu sa svim bitnim stavkama koje je neophodno da ispratite. Mi smo tu tokom celog procesa integracije i pružamo svu neophodnu tehničku podršku. Na taj način biće vam jasno predstavljeno šta sve treba da se obavi kako biste bili usklađeni sa zakonodavstvom i posebnim uslovima banke.

Nakon što se obave sve neophodne radnje u smislu usklađivanja, dobijaju se test pristupni parametri i u zatvorenom okruženju proverava se da li je sve kako treba. Kada se sve kockice slože, prelazite u „live“ režim.

Po završetku ovog procesa kupci će sa lakoćom moći da plaćaju proizvode ili usluge na vašem sajtu VISA, MasterCard, Maestro i drugim karticama. Modul je razvijen po poslednjim sigurnosnim standardima i samo plaćanje se obrađuje na serveru banke i sigurnim stranicama tako da nema opasnosti za trgovca i kupca.

Ukoliko imate pitanja ili vam treba pomoc možete da nas kontaktirate putem emaila: 

 
POZOVITE NAS
Izuzetni smo u rešavanju najvećih problema našeg klijenta.
ˆ