SHOPPER ALATI

GODINA

2021

struktura rada

Concept Development
UX/UI Design
Information Architecture
Creative Direction
SEO Strategy

PLATForma

Magento

oblast

Alati

ShopperAlati & Shopper internet prodavnice

Shopper Alati je ecommerce portal koji nudi širok izbor alata i mašina najpoznatijih brendova, i fizičkim i pravnim licima pruža mogućnost brze i lake online kupovine i isporuke na željenu adresu. Shopper Alati je vodeći distributer najtraženijih marki alata na domaćem tržištu, kao što su Einhell, Villager, Makita, Bosch i drugi.

Kreiranje internet prezentacije za brend Shopper uključivalo je izradu dva ecommerce web sajta, jedan za prodaju alata i drugi koji nudi proizvode za kuću, baštu i rekreaciju. Uz odličnu saradnju sa klijentom uspešno smo realizovali sve aspekte projekta, od izrade sajtova do SEO optimizacije i marketing kampanja.

Naš zadatak je bio dizajn i izrada internet prodavnice kao i organizovanje velikog broja proizvoda i kategorija na način koji je jednostavan za pretraživanje krajnjem korisniku, ali i optimizovan za pretraživače. Shopper Alati web shop je napravljen na Magento ecommerce platformi, koja je zbog svojih neiscrpnih mogućnosti i fleksibilnosti najbolje rešenje za najrazličitije tipove internet trgovine

MAGENTO DIZAJN & DEVELOPMENT

Napredna rešenja i online plaćanje

Kada je reč o internet prodaji, ecommerce platforma je laka za navigaciju. Klikom na bilo koji istaknuti proizvod na početnoj stranici direktno odvodi na željenu kategoriju, koja sadrži fotografije, važne informacije i sortiranje proizvoda prema željenim filterima. Osim po kategorijama, kupci takođe mogu pretraživati i proizvode po brendu.

Shopper Alati je jedan od prvih onlajn prodavnica kod nas u kojoj je omogućeno plaćanje karticama. Integracijom Magenta sa All Secure sistemom, plaćanje na sajtu Visa, MasterCard i Maestro karticama je jednostavno i bezbedno.

DIGITALNI MARKETING

SEO i PPC

Dobar dizajn i besprekorna funkcionalnost su neophodni, ali sami po sebi nedovoljni da privuku kupce i zato smo primenili različite strategije za povećanje posete sajtu. Prvi korak je bio SEO optimizacija sajta, što je u slučaju ecommerce sajtova, veoma složen zadatak. Posebno smo obratili pažnju na samu strukturu i to kako su stranice međusobno povezane, kako bi se osigurali da Google što lakše pročita i razume sadržaj sajta, ali i olakšali korisnicima da se kreću kroz ovu web prodavnicu sa ogromnim inventarom. Pokrenuli smo i blog koji pokriva i one ključne reči koje nemaju direktne veze sa proizvodima, ali su takođe važne za potencijalne kupce.

Kao dopunu organskoj poseti, pokrenuli smo i Google Ads kampanju, koja se pokazala izuzetno efikasnom za artikle koji su sezonski, jer je za te artikle važno naći se u vrhu rezultata pretrage u pravo vreme. Uz konstantnu analizu i prilagođavanje, rezultat sveobuhvatnog maketing plana je gotovo utrostručena poseta sajtu.

shopper-fullpage

POZOVITE NAS
Izuzetni smo u rešavanju najvećih problema našeg klijenta.
ˆ