STATUS FRIGO

GODINA

2020

struktura rada

Magento 2 Development
B2B Ecommerce

PLATForma

Magento

oblast

Rashladni sistemi

Lider u oblasti rashladne i klima tehnike

Status Frigo je vodeća firma za prodaju rezervnih delova za rashladne i klima uredjaje, na teritoriji južne Srbije. Takođe vrše i uslugu servisiranja rashladnih uređaja, za fizička lica i firme, kao i projektovanje i izradu rashladnih komora svih namena. Status Frigo postoji vec dve decenije i uspesno se bavi prodajom rashladne opreme i izvodjenjem svih vrsta radova na polju hlađenja. Iza njih je stotine uspesno realizovanih projekata i izgradjenih rashladnih komora širom Srbije.

Status Frigo je već imao sajt, ali im je bila potrebna pregledna i funkcionalna online prodavnica kako bi unapredili poslovanje i povećali bazu zadovoljnih klijenata. Kao agencija koja je specijalizovana za ecommerce rešenja, bilo nam je zadovoljstvo da budemo partneri u kreiranju novog web sajta za kompaniju Status Frigo.

STATUS FRIGO WEBSITE

WEB DIZAJN

Fukncionalan i jednostavan dizajn

Novi sajt je postavljen na Magento 2, najfleksibilnijoj ecommerce platformi, jer pruža mogućnosti da se svaki aspekt sajta prilagodi zahtrevima projekta, ukljućujući dizajn. Zamisao je bila da kreiramo prozračan, jednostavan dizajn koji predstavlja proizvode na profesionalan način i omogućava posetiocima lak pristup svim stranicama. Dizajniran minimalistički, kroz boje brenda, fotografije i ilustracije, ovaj sajt pruža sve potrebne informacije korisnicima sa svih uređaja nesmetano.

Magento 2 Development

Ecommerce prilagođen zahtevima klijenata

S obzriom na to da Status Frigo posluje i sa fizičkim i sa pravnim licima, potrebno je bilo da sajt može da isprati različite tokove kupovine, slanja ponuda i ostvarivanja saradnje. Status Frigo web shop nudi mogućnost jednostavnog poručivanja željenih proizvoda, ali i slanje upita za određene proizvode i usluge jednostavnim popunjavanjem forme. Ovakav način slanja upita omogućava prodajnom timu kompanije Status Frigo da na njih odgovori u najkraćem mogućem roku.

fullpage-frigo

POZOVITE NAS
Izuzetni smo u rešavanju najvećih problema našeg klijenta.
ˆ