STATUS FRIGO

GODINA

2020

struktura rada

Magento 2 Development
B2B Ecommerce

PLATForma

Magento

oblast

Rashladni sistemi

Lider u oblasti rashladne i klima tehnike

Status Frigo je vodeća firma za prodaju rezervnih delova za rashladne i klima uredjaje, na teritoriji južne Srbije. Takođe vrše i uslugu servisiranja rashladnih uređaja, za fizička lica i firme, kao i projektovanje i izradu rashladnih komora svih namena. Status Frigo postoji vec dve decenije i uspesno se bavi prodajom rashladne opreme i izvodjenjem svih vrsta radova na polju hlađenja. Iza njih je stotine uspesno realizovanih projekata i izgradjenih rashladnih komora širom Srbije.

Status Frigo je već imao sajt, ali im je bila potrebna pregledna i funkcionalna online prodavnica kako bi unapredili poslovanje i povećali bazu zadovoljnih klijenata. Kao agencija koja je specijalizovana za ecommerce rešenja, bilo nam je zadovoljstvo da budemo partneri u kreiranju novog web sajta za kompaniju Status Frigo.

STATUS FRIGO WEBSITE

Magento 2 Development

Ecommerce prilagođen zahtevima klijenata

S obzriom na to da Status Frigo posluje i sa fizičkim i sa pravnim licima, potrebno je bilo da sajt može da isprati različite tokove kupovine, slanja ponuda i ostvarivanja saradnje. Status Frigo web shop nudi mogućnost jednostavnog poručivanja željenih proizvoda, ali i slanje upita za određene proizvode i usluge jednostavnim popunjavanjem forme. Ovakav način slanja upita omogućava prodajnom timu kompanije Status Frigo da na njih odgovori u najkraćem mogućem roku.

fullpage-frigo

POZOVITE NAS
Izuzetni smo u rešavanju najvećih problema našeg klijenta.
ˆ