HIPER

GODINA

2019

struktura rada

UX/UI Design & Analysis
Visual Identity Design
Creative Direction
Development

PLATForma

Magento

oblast

Supermarket

Online supermarket, drogerija i kućna apoteka

Hiper je online prodavnica koja u svom asortimanu ima proizvode za lepotu, negu i ličnu higijenu, registrovane dodatke ishrani, prehrambene proizvode, različite proizvode za ličnu upotrebu i upotrebu u domaćinstvu.

Hiper posluje od 2015. i bio im je potreban partner da svoj web shop modernizuju u skladu sa standardima savremene internet trgovine. Naš tim je bio spreman da odgovori na sve zahteve.

HIPER WEBSITE

MAGENTO 2

Dizajn i development

Na osnovu zahteva klijenta izradili smo web shop na Magento 2 platformi, koja je među najboljim rešenjima za organizaciju velikog broja raznovrsnih artikala.

Magento integracije

Ovaj projekat je uključivao realizacjiu naprednih ecommerce funkcionalnosti na samom sajtu, kao i povezivanje sa Microsoft Dynamics NAV poslovnim softverom, i integraciju servisa za plaćanje karticom. Rezultat saradnje sa hiper.rs timom je brz i funkcionalan sajt, na kome kupci mogu da bezbedno i brzo obave kupovinu, a koji klijentu omogućava lako upravljanje porudžbinama, zalihama i asortimanom proizvoda, kao i brzu obradu i slanje pošiljaka zahvaljujući integraciji sa sistemom BEX kurirske službe.

POZOVITE NAS
Izuzetni smo u rešavanju najvećih problema našeg klijenta.
ˆ