Poslednjih godina e-trgovina je zabeležila ogroman rast širom sveta. Kupci vole mogućnost da kupuju iz svog doma i izbor koji im pruža kupovina preko interneta. Za prodavce ovo je odličan način da svoje proizvode ponude mnogo većem broju potencijalnih kupaca uz mnogo manje troškove. SM Design Studio nudi kompletnu e-commerce uslugu: od izrade potpuno funkcionalnih online prodavnica do dodavanja različitih funkcija na vaš zahtev. Naši web šopovi su savršen spoj originalnog dizajna i najsavremenije tehnologije. Web sajt je najvažniji deo e-commerce slagalice. On je vaš internet izlog, mesto poslovanja i vaš lični online prodavac. Kada radite sa nama vi dobijate vrhunsku uslugi izrade kompletnog web shop rešenja, ali i partnera koji će vam pomoći da razvijete svoj internet biznis – online trgovinu.

Naš cilj nije samo da online prodavnica bude vizuelno privlačna i da pruža odlično šoping iskustvo kupcima, već da bude i jednostavna za upravljanje. Uvek se trudimo da, kada je projekat spreman za isporuku, naši klijenti mogu da lako dodaju artikle, kategorije, slike proizvoda i ostalie detalje potrebne za jednu web prodavnicu.

Prednosti izrade vaše sopstvene online prodavnice su brojne:

  • Povećanje prodaje – po svim istraživanjima internet prodaja raste i nastaviće da se razvija i narednih godina, što će trgovcima koji su na vreme prepoznali prednosti ovakvog načina poslovanja doneti značajan profit.
  • Više kupaca – dostupnost, jednostavnost naručivanja i velik izbor načina plaćanja automatski privlači nove kupce.
  • Proširenje tržišta  – samim tim što je dostupna na globalnom nivou online prodavnica nije ograničena na određeno područje i prodaja ne zavisi od lokacije.
  • Manji troškovi – održavanje internet prodavnice ne iziskuje dodatne troškove kao što su zakup lokala, komunalni troškovi i slično, koji ponekad mogu biti astronomski.
  • Lakše poslovanje – većina procesa vezanih za obavljanje kupovine kao što su naručivanje, transakcije, evidencija stanja na lageru je potpuno automatizovana, a ostale stavke (npr. marketing, komunikacija sa kupcima) su umnogome olakšane.

Zamislite prodavnicu koja radi 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji i nalazi se baš tamo gde su i vaši kupci. Upravo tako funkcioniše online prodavnica: kupci i poslovni partneri mogu u bilo koje doba dana ili noći i gde god da se nalaze da saznaju sve šta žele o vama i vašim proizvodima i da obave kupovinu.

 Online prodavnice po vašoj meri

Da biste uspešno prodavali na internetu treba vam sajt koji je reprezentativan, atraktivan i jednostavan vašim kupcima za korišćenje. Razvoj onlajn prodavnice je ozbiljan projekat, ali to nikako ne treba da vas obeshrabri. Troškovi razvoja sajta, daleko su ispod troškova opremanja tradicionalne prodavnice, a za razliku od njih, vaša internet prodavnica pokriva ceo svet. Danas na internetu postoje vrlo efikasna rešenja za online trgovinu koje je potrebno samo prilagoditi vašem brendu i izabrati funkcionalnosti koje su vam potrebne.

WooCommerce je jednostavno rešenje, koje je prikladno za manje internet prodavnice, omogućava lako upravljanje i održavanje, a može se lako integrisati u postojeće WordPress sajtove.

Magento je moćna i fleksibilna e-commerce platforma koju koriste vodeći svetski brendovi. Zahvaljujući neiscrpnim mogućnostima koje pruža Magento se može prilagoditi zahtevima svakog internet biznisa.

Magento – neverovatne mogućnosti internet trgovine

Zahvaljujući svojim moćnim i fleksibilnim funkcijama, sjajnim mogućnostima za prilagođavanje i razvoj, Magento je savršen izbor za najrazličitije tipove internet trgovine. Jedino što vam je potrebno da ovu platformu potpuno prilagodite svom  načunu poslovanja je agencija koja razume vaša očekivanja i zna kako da odgovori na njih.

SMDesign Studio ima veliko iskustvo u izradi online prodavnica. Bavimo se Magentom skoro od kada se pojavio i  vrlo dobro smo upoznati sa svim njegovim mogućnostima. Ovo iskustvo u kombinaciji sa programerskim znanjem omogućava nam da za svaki vaš specifičan zahtev pronađemo savršeno rešenje. Naša originalna rešenja za online prodavnice možete videti na sajtu Extensions Mall na kome se nalaze naše ekstenzije za Magento koje su našle svoje mesto na preko 4000 e-commerce sajtova širom sveta.

E-commerce tehnologija za kupovinu u pokretu

Tehnologija smart telefona se vrtoglavo brzo razvija i internet trgovina će se uskoro preseliti na mobilne uređaje. Većina online kupovina obavljaće se upravo preko mobilnih uređaja. Kad se to desi, važno je da budete pripremljeni. Sve online prodavnice koje napravimo su izrađene prema standardima responsive dizajna, što znači da su potpno prilagodljive ekranima svih rezolucija i pružaju punu podršku za mobilne uređaje. To vam omogućava da vaši proizvodi budu dostupni  kupcima gde god da se nalaze.

Kontaktirajte nas da saznate kako da na najbolji način počnete sopstveni e-commerce biznis.