Izrada uspešnog web sajta ne završava se izradom atraktivnog dizajna. Web development je onaj deo izrade web sajta koji čini da dizajn “oživi” i funkcioniše u interakciji sa korisnicima. Mada je tačno da jedno bez drugog ne može, web development zahteva potpuno drugačije veštine i znanja od web dizajna. Ponosni smo što u SM Design-u našim klijentima možemo da pružimo najbolje od oba.

Sajtovi i web aplikacije koji troše minimalne resurse i pružaju maksimalne mogućnosti grade se pametnim programiranjem i dobrom organizacijom koda. Programeri iz SM Design tima vladaju programskim jezicima kao što su PHP, MySQL, JavaScript, Ajax, HTML5, CSS i mnogim drugim. Uvek smo u toku sa novim tehnologijama i trendovima i svaki sajt koji napravimo je u skladu sa najnovijim web standardom:

  • Programiran je validnim kodom, bez grešaka;
  • Uključuje sav potreban sadržaj;
  • Brzo se učitava;
  • Pruža optimalno korisničko iskustvo;
  • Prilagođava se svim uređajima (računarima, mobilnim telefonima, tabletima);
  • Optimizovan je za web pretraživače;

CMS – upravljanje sadržajem

Naša filozofija je da svakom projektu pristupamo kao individualnom izazovu i uvek se trudimo da svojim klijentima pružimo rešenja koja su najbolje prilagođena njihovim potrebama. Ako želite da često pravite izmene u sadržaju vašeg sajta, a da pritom ne morate da zovete web programera za svaku sitnicu, onda je CMS idealno rešenje za vas. Ova opcija pruža vam potpunu kontrolu nad sajtom i omogućava vam da samostalno stvarate, uređujete, i objavljujete sadržaj. Najpoznatiji takav sistem je WordPress koji vam omogućava da vaše web stranice konstantno osvežavate poslednjim informacijama, slikama i tekstovima o vašim proizvodima ili uslugama, gde god da se nalazite.

Profesionalna izrada online prodavnica

Naša specijalnost je izrada web šopova koje pokreće Magento, platforma koju koriste vodeći svetski brendovi. Cilj nam nije samo da napravimo internet prodavnicu na vaš zahtev, već da je strateški razvijemo kako bi se savršeno uklopila u vaše poslovanje. Magento je e-commerce platforma koja u startu sadrži mnoge opcije koje vam pomažu da ostvarite svoje ciljeve i svojim potrošačima priuštite fantastično šoping iskustvo. Takođe, Magento pruža i dovoljno fleksibilnosti zahvaljujući kojoj sve vaše ideje možemo pretvoriti u funkcije.

Web aplikacije po vašoj meri

U sklopu svojih usluga web programiranja nudimo i izradu složenih rešenja za potrebe poslovanja na internetu. U našem timu nalaze se iskusni stručnjaci iz oblasti programiranja koji razvijaju napredne funkcije i softver koji automatizuje dugotrajne procese i olakšava vaše poslovanje. Za vaše specifične zahteve razvijamo prilagođene web aplikacije i implementiramo ih u dizajn.