Zaštitite vašu investiciju

Uložili ste puno u svoj web sajt i to je odličan početak, ali sada je važno da se potrudite da vam se ta investicija isplati. Sajt je kao mašina koja radi non-stop i kao takvom potrebno mu je redovno održavanje. Čak i najbolji sajtovi zahtevaju redovno ažuriranje i proveru kako bi trajali duže i funkcionisali bez problema. Zato SMDesign Studio u ponudi ima i uslugu održavanja sajtova namenjenu tome da vaš web sajt uvek ostane aktuelan i da radi besprekorno.

Zašto je važno održavanje?

Redovno održavanje web stranice je neophodno da bi vaš posao imao koristi od nje. Sajt koji nije održavan vremenom će funkcionisati sve lošije, padati sve niže u rezultatima pretrage, privlačiti sve manje posetilaca i na kraju, potpuno izgubiti svoju funkciju, jer retko ko će moći da vas uopšte pronađe. Pored toga, svaki sistem koji  je zastareo ostavlja prostora zlonamernima da načine štetu (prisvoje, zloupotrebe ili unište podatke, sruše sajt). Redovno praćenje sajta zatvara ove mogućnosti osigurava da web sajt radi besprekorno.

Održavanje sajta ne podrazumeva samo menjanje sadržaja na njemu, već i kompletno sistemsko održavanje: instalaciju najnovije verzije softvera, brigu o bazi podataka, praćenje funkcija sistema… Za ovaj deo posla najbolje je da angažujete profesionalca koji zna šta sve i kako treba da se uradi da bi vaš sajt funkcionisao bez greške.

Mi brinemo o vašem sajtu

Koliko god da je mali ili veliki, vašem sajtu je neophodna stalna briga, naročito ako vaš posao zavisi od njega. SMDesign Studio nudi fleksibilnu uslugu koja se prilagođava svačijim potrebama i budžetu:

  • Ažuriranje sajta novim sadržajem, prema dogovorenom planu ili po potrebi.
  • Nadgledanje sajta da bismo se osigurali da vaš sajt ispravno funkcioniše i da je stalno dostupan na internetu.
  • Back-up fajlova sajta koji redovno radimo kako bi uvek imali aktuelnu i ispravnu rezervnu kopiju.
  • Uklanjanje sitnih grešaka, pokvarenih linkova i grešaka u kodu.
  • Optimizacija performansi i povećanje brzine učitavanja sajta.
  • Profesionalna podrška i rešavanje tehničkih problema koji se mogu javiti.

Ako posetioci naiđu na grupu pokvarenih linkova, slika koje se ne učitavaju i zastarelih informacija, možete biti sigurni da će napustiti vaš sajt i više se nikada neće vratiti. Naš tim za tehničku podršku potrudiće se da vam se ovakav scenario nikada ne dogodi.

Servis za sajtove

Ako vaš sajt ne radi kako treba, ako se sporo učitava ili jednostavno ne funkcioniše kao ranije, naš tim tehničke podrške će vam pomoći. Ako sumnjate da vam je sajt hakovan, zaražen virusima ili prosto nemate pojma šta se sa njim dešava, mi smo tu za vas. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu u programiranju ne postoji linija koda koja je za nas misterija. Koliko god da vam problem izgleda nepoznato i zastrašujuće, velike su šanse da smo mi to već videli i da znamo tačno kako to da rešimo.

Ažuriranje Magento prodavnica

Magento je platforma za internet trgovinu koja omogućava prodavcima da sami upravljaju svojim web šopom. On pruža veliki broj korisnih funkcija i mogućnosti za prilagođavanje i nadogradnju, ali je takođe i veoma kompleksan. Ako želite da prilagodite ili dodate neku  funkciju, da instalirate novu verziju, ili vam je potrebna bilo kakva pomoć upravljanju prodavnicom, slobodno se obratite nama. U SMDesign Studio rade licencirani Magento programeri koji se mogu pobrinuti  za sve što ima veze sa ovom e-commerce platformom: od manjih podešavanja i popravki, instaliranja različitih modula i ekstenzija, do unapređenja bezbednosti vašeg web šopa i rešavanja većih problema.