Iskusan tim profesionalaca

SMDesign Studio je digitalna agencija koja nudi kreativna rešenja za pokretanje i razvoj online biznisa. Naša specijalnost su web dizajn, web programiranje, izrada e-commerce web sajtova – online prodavnica i optimizacija sajta.

Kompanija je osnovana 1999. godine, i od tada smo pomogli mnogim domaćim i stranim klijentima da postignu svoje ciljeve. Bilo da vam je potreban potpuno novi sajt, ili želite da redizajnirate postojeći, učinićemo sve da vašu viziju pretvorimo u stvarnost i napravimo web sajt koji je potpuno prilagođen vašim potrebama. Naš cilj je da sve što napravimo radi savršeno, izgleda sjajno i pruža nezaboravno iskustvo posetiocioma.

Sedište je u Nišu a 2002. godine počela je sa radom i kancelarija u USA – SMDesign Studio Los Angeles.

E-Commerce, Internet Marketing & SEO

WEB DIZAJN – Vaš web sajt je odraz vas samih, zato je bitno da on izgleda profesionalno i predstavlja vas na najbolji mogući način. Naš dizajn je jednostavan, unikatan i potpuno prilagođen mobilnim uređajima i najnovijim svetskim trendovima.

WEB DEVELOPMENT – Da bi se dizajnu udahnuo život potrebni su talentovani web programeri. Naši developeri pronalaze rešenja da bi vaš sajt funkcionisao besprekorno zahvaljujući svom znanju i programerskim alatima kao što su PHP, MySQL, JavaScript, Ajax, XHTML i CSS

MAGENTO E-COMMERCE – Internet trgovina je zabeležila neverovatan rast poslednjih godina i sada je najbolje vreme da razmislite o tome da svoje proizvode ili usluge ponudite potencijalnim mušterijama širom sveta. U SM Dizajnu gradimo uspešne web shop-ove na  proverenim platformama Magento i WordPress. Naša kompanija pruža kompletnu uslugu pruža za Magento online prodavnice: planiranje, savjetovanje, dizajn, izradu, optimizaciju i podršku.

Šta se dešava kada je sajt završen?

Naš posao se ne završava postavljanjem sajta na internet. Mi smo tu da pružimo podršku našim klijentima kako bi sajt bio što uspešniji uključujući  i njegovo pozicioniranje i besprekorno funkcionisanje.

SEO I MARKETING –  Dobro pozicioniranje u pretraživačima i rangiranje za prave ključne reči omogućiće da vaš lako pronađu baš oni ljudi kojima su vaši proizvodi ili usluge potrebni. Da bi vaša internet prezentacija postigla prave rezultate neophodna je dobra optimizacija sajta (SEO) i marketing strategija. Naše profesionalne SEO usluge osiguraće vaš uspešan online nastup.

ODRŽAVANJE SAJTOVA – Naš cilj je ne samo da napravimo savršen sajt, već da ga takvim i održimo. Nudimo kompletnu uslugu administracije i održavanja, uključujući ažuriranje sadržaja, održavanje strukture i funkcionalnosti i popravku grešaka koje se mogu javiti.